Corenet-Kaland Motoros Túra

Idén először kerül megrendezésre a Corenet.hu szervezésében a Corenet-Kaland Motoros Túra.
Igyekszünk a túrával hagyományt teremteni. Az ötlet alapjául a sok éven át remekül megszervezett MERSZ kalandtúra avagy Long Day Trophy szolgált. Igyekszünk hasonló, ám új feladatokkal, kalandokkal tűzdelt maradandó élményt nyújtani minden résztvevőnk számára.

A túra időpontja 2012. augusztus 11.


A Corenet-Kaland Motoros Túra jellegét tekintve egy kellemes környezetben, szilárd burkolatú úton szervezett tájékozódási verseny. Minden csapat két motorból áll. Természetesen utast lehet vinni. A csapatok indítása egyenként történik. A versenyben nem feltétlenül az idő számít, hanem a megtett kilométerek valamint az ellenőrző pontokon kitöltött tesztekre és feladatokra kapott pontok száma. A KRESZ szabályainak betartása minden résztvevőre kötelező, az esetleges szabálysértésért automatikus kizárás jár. Érdemes nyitott szemmel gurulni, hiszen a tesztekben sokszor találkozhattok olyan kérdésekkel, melyekre a választ útközben láthattátok.

A túra útvonala az indulásig titok. Induláskor minden versenyző kap egy itínert ami alapján el kell navigálnotok a következő ellenörzőpontig. A túra végén miután minden verszenyző beért a célba, eredményhirdetéssel és értékes díjátadásokkal egybekötött vacsora vár a fáradt résztvevőkre.

Az indulás helye a fenti menüsorból elérhető, a pontos helyszínt nemsokára nyílvánosságra hozzuk. Nevezni ezen a honlapon lehet majd, néhány napon belül.

Hamarosan bővebb információt találhattok a nevezésről, nevezési díjról valamint az indulás pontos helyéről.

További infó, szabályzat, nevezési díj, stb,
http://tura.corenet.hu/

Széles utat!