Miért motorozok hóban avagy ZP lelki világa!

Hogy miért motorozok hóban annak 2 oka van!

1, Elösszõr is a jogsimba nincs beütve, hogy csak nyáron mehetek!

2, Télen önuralmat kell gyakorolnom magamon, hogy kordában tudjam tartani az alattam lévõ robbanásra kész forgatónyomatékot!

3, Nyáron a legritkább esetben csúszik meg alattam a motor és akkor is inkább szándékos csúsztatásról van szó, ha mégsem akkor a télen tanultakat elõvéve 1 pillanat alatt rutinból megoldom a dolgot!

4, Sajnos lelkileg nem vagyok túl stabil és a motorozás ilyen zord idõben segít kicsit kikapcsolódni mivel minden figyelmemet leköti és addig is arra gondolok legalább amit szeretek! Motorozni!

5, Ha nem motoroznék télen akkor fogyatékosnak érezném magam mert még arra sem vagyok képes, hogy havon motorozzam! Ezért kell mindig mennem, bármilyen idõ is van, hogy bizonyítsam magamnak épelméjûségemet! Persze lehet, hogy pont ezért vagyok bolond?

6, Vagy csak szeretnék megszabadulni az élet okozta kíntól?

Amikor télen, hóban kimegyek motorozni mindig felötlik bennem egy kérdés, hogy:

– Miért megyek én a hóban motorral, hiszen van bkv, stb!

Tegnap egész nap ezen gondolkodtam és nem jutottam elõrébb! Megjegyzem sok mindent tanultam meg már télen ami jol jött nyáron! Persze nem javaslom senkinek, hogy télen is motorozzon mert iszonyúan veszélyes és csúnyákat lehet esni!

Én is féltettem Zöld Sárkány-t!

Magamat nem!

Ma is csúszkáltam össze-vissza hiszen régen mentem már hóban, minden kerék másik irányba csúszott!

Szerintem azért vagyok ilyen mert egyszer jól beütöttem a fejem esés közben és úgy maradtam! Itthon persze aggódik mindenki, mondjuk volt már rá példa, hogy nem jöttem haza egyben! Vagy haza se tudtam jönni! Egyszerûen csak kell valami az életben ami, leköti a folyamatosan pörgõ agyamat!

Vagy csak azért, hogy vagánynak tûnjek a lányok elõtt? 🙂